Over ons

Verditran helpt Organisaties en Mensen presteren en innoveren middels Technologie

Verditran is een adviesbureau dat MKB bedrijven helpt groeien en kansen benutten op het gebied van digitale transformatie en technologische innovatie. Wij zijn er om organisaties en mensen te helpen presteren en innoveren middels technologie. Onze pragmatische aanpak zorgt ervoor dat uw organisatie voorop loopt in deze snel veranderende wereld.

Onze kracht zit in de brede kennis van technologie en mogelijkheden die een succesvolle digitale transformatie kan bieden en hoe deze in te zetten binnen het MKB. Als verantwoordelijke en uitvoerder van technologische verander projecten kunnen wij steunen op een breed netwerk van professionals en kennispartners in software engineering, platform/SaaS oplossingen, website development, AI/data toepassing en ontwikkeling, marketing & e-commerce en data privacy en security compliance.

Verditran is opgericht in 2023 door Olav Verhoef, een ervaren product manager en business unit lead met expertise in onder andere digitale transformaties, agile teamleiderschap, strategische planning en data driven bedrijfsontwikkeling. Hij heeft bij diverse grote internationale organisaties gewerkt in leiderschapsrollen in product technology, software engineering, product management en data privacy & security compliance voordat hij Verditran oprichtte. Olav staat bekend om zijn pragmatische, invloedrijke aanpak en zijn vermogen om waarde te halen uit productstrategie├źn, technologie, mensen, agile project management en partnerships. 

Verder praten...?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Verder praten...?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking